Nette teeb hobina imelisi korvikesi

Nette teeb hobina imelisi korvikesi

NETTE JA IMELISED KORVIKESED: Just need korvikesed, mida KuKuu restoranis ikka ja jälle küsitakse, on Nette Peidi hobi. Foto: Raul Vinni

Öeldakse, et inimene on õnnelik, kui tema töö on ka tema hobi. Nette Peit on seega topeltõnnelik, sest ta saab teha kahte tööd, mis mõlemad on tema hobid. Või õigemini tundub üks olevat lausa armastus.

“Miks teil neid imelisi korvikesi pole?” või “Mitu päeva pole enam eklääre olnud…”. Kui ühes söögikohas kõlavad sellised laused, siis on kondiiter väärt tegija. Ja suvisel ajal Kuressaare kuursaali KuKuu restoranis neid kuulda võibki. Seda peab Nette Peit (21) oma töö kõige suuremaks tunnustuseks.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 647 korda, sh täna 1)