Vanalinna kooli 20 aasta juubeli tähistamist alustavad vilistlased

Kuressaare vanalinna koolis saavad täna kokku selle õppeasutuse kahekümne aasta jooksul lõpetanud, et tähistada kooli peagi saabuvat juubelit.

“Suurt sünnipäevapidu peame küll septembris, ent vilistlased kohtuvad juba täna, kuna järgmisel kuul on enamik neist seotud õpingute või tööga mandril,” ütles kooli huvijuht Piret Seema Kadi raadio uudistele.

Vilistlaste kokkutulek algab koolimajas Pikk tn 31 kell 14 registreerimisega. Päev jätkub kl 14.30 almanahhi “Tähtsad asjad 2” esmaesitluse, kontserdi ja kohvilauaga. “Orienteeruvalt kell 15 on kõigil vilistlastel võimalus kohtuda endiste õpetajate ja klassikaaslastega, tutvuda koolimajaga ja vaadata väljapanekuid. Kokkutulek kulmineerub aga kell 16 kooli võimlas rõõmsameelse sporditunniga, mille viivad läbi kooli kehalise kasvatuse õpetajad Edgar ja Tiiu Haavik,” rääkis Seema.

Kahekümne aasta jooksul on Kuressaare vanalinna kooli lõpetanud 15 lendu, kokku 694 õpilast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 393 korda, sh täna 1)