Mees sai ööklubi ees peksa (19)

Kaks nädalat tagasi, 10. augustil kella nelja paiku varahommikul sai 19-aastane noormees Kuressaares Tallinna tänaval meelelahutusasutuse ees peksa. Politsei pressiesindaja Kristi Kaisi sõnul algatati kehalise väärkohtlemise kohta kriminaalmenetlus. “Kahtlustatavat kinni peetud ei ole,” ütles Kais.

Väidetavalt oli konflikti teine osapool ööklubi Privilege turvamees, kes kliendil kõrist kinni haaras ja talle rusikahoobiga tõsise peavigastuse tekitas. Kolmapäeval vastas Kristi Kais Saarte Hääle järelepärimise peale, et vastav info on politseil olemas, hetkel seda kontrollitakse ja menetlust ei ole veel alustatud.

Ööklubi omanik Gerd Nepper möönis telefonis, et löömine oli klubi ees tõepoolest juhtunud. Nepper tunnistas, et intsidendis osales klubi turvamees. Seda, kas turvamees kedagi lõi, ta öelda ei osanud, kuna ta juures ei viibinud.

Prokuratuuri pressinõunik Annely Erm selgitas, et kannatanu tervislik seisund ei takista politseil uurimise alustamist. “Kui inimene toimetatakse vigastatuna haiglasse, siis haigla informeerib sellest õiguskaitseasutusi ja juhtunut uuritakse kindlasti,” kinnitas Erm.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 948 korda, sh täna 1)