Saare kenad kutsad

TUBLID KOOS: Vasakult jack russel terjer Jessy ja Ene Rand, alaska malamuut Mia ja Ly Saar, inglise setter Arya ja Marge Kaju ja austraalia lambakoer Kätu.
Autor: Andu Truumure

Koerteklubi Aktiivi liikmed ei ole aktiivsed  mitte ainult koerte koolitamises ja võistelmises, vaid on ka ilusad.

10-11. augustil toimus Väimelas Rahvuslik sertifikaadinäitus kõikidele koerte tõugudele, kus meie klubi koertel läks  väga edukalt. Kõik koerad said oma klassi parimaks ja ihaldatud serdi. Kõige väiksem jack russel terjer Scarlett Bevy JR Secret Hope, said ka parima emase tiitli ja tõu parimaks juunioriks, omanikuks Ene Rand.

4-aastasel alaska malamuut Snowtearil oli see alles esimene ametlik näitus, siiani on käidud vaid Saare kenama kutsa match showl.  Snowtearil koduse nimega Mial oli erinevatest klassidest kokku 11 konkurenti. Esimest korda sellisel üritusel osalenuna sai tema omanik Ly Saar  äärmiselt positiivsed muljed. Mia on lisaks sellele, et ta on on ilus,  saavutanud alaska malamuudi kohta väga palju, tal on tulemus kuulekuskoolituse 2-astmest ja sõnakuulelikkuse ava klassist ja agility-1 astmest. Selliste tulemustega  teist alaska malamuuti Eestis ei ole ja mujalgi naljalt ei kohta.

Marge Kaju ja inglise setter Edenbridge Thrones Arya on juba  staazikad näitustel käijad. Arya sai 2012.aasta Saaremaa edukamate näitusekoerte seas II koha. Seekord oli näitusesaagiks emaste seast parim , vastassugupoole parim ja kasvataja klassi 3.koht.

Austraalia lambakoer Momento Mistika Sailing To Peak River ja Annika Maripuu tõid Väimela näituselt  ära oma klassi 1.koha, lisaks on Kätu 2012.aasta edukam kutsikas ja edukamate näitusekoerte seas saadi III koht. Koolituses ollakse jõudnud juba kuulekuskoolituse 2 astmesse ja sõnakuulelikkuse ava klassi, agilitys võisteldakse 1-klassis.

Seega see, kes teeb, see jõuab.

Kaidi Kask,

koerteklubi Aktiiv

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 292 korda, sh täna 1)