Ivar Kiil: Supermotot rohkem ei korralda (16)

Esmakordselt Eestis ja just Kuressaare lennuväljal Supermoto maailma- ja Euroopa meistrivõistluste etapi korraldanud Ivar Kiili sõnul jäi ettevõtmine suurelt miinusesse ning huvi üritust taas korraldada tal ei ole.

“Iseenesest läks kogu ettevõtmine igati korda, aga numbriliselt raskelt,” põhjendas Kiil oma seisukohta Kadi raadiole antud intervjuus.

Kuressaare Supermoto 2013 toimus Kuressaare lennuväljal juuni lõpus ja selle kulukaimaks osaks kujunes õiguse saamine rahvusvaheliselt mootorrattaföderatsioonilt ja MM-i peakorraldajalt. “Täna pole nad nõus ka oma hinda langetama, seepärast ei luba ma midagi,” lausus Kiil, lisades, et indu ettevõtmist korrata võttis maha ka kesine piletimüük. Pileteid müüdi tuhat.

Küsimusele, mis võis kesise piletimüügi põhjustada, Kiili sõnul ühest vastust pole. “Võib-olla oli pilet kallis. Samas, kui vaadata teiste võistlusalade pääsmete hindu, ei olnud pilet kallis. Võib-olla peeti ka Saaremaale sõitu kulukaks.” Korraldaja hinnangul külastas Supermotot 5000 inimest, nende seas abilisi ja sponsoreid kokku 3000.

Kiil lisas, et teda paneks praegust otsust Supermotot mitte korraldada ümber muutma garantii, et pileteid ostetaks üritusele kaks tuhat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 978 korda, sh täna 1)