Uues videomängus saab Pihtlas terroriste nottida (4)

Uues videomängus saab Pihtlas terroriste nottida

PIHTLA PAISTAB: Videomängu treileris jääb mõneks hetkeks ekraanile püsima ühe nn missioonipaiga nimena Pihtla, Estonia. Kaader Treilerist

Mängutootja Ubisoft avalikustas uue tutvustava video videomängurite seas väga oodatud ja juba ette kiidetud “Splinter Cell Blacklist” mängust. Üllataval kombel toimub osa mängu tegevusest Pihtla vallas.

Tehnikauudiste portaal Kahvel avaldas eile, et mängu süžee kohaselt on USA president loonud uue eriüksuse, mis allub isiklikult talle ja jälgib reaalajas terroristide tegevust turvakaamerate, NSA ja CIA salaluure vahendite abil. Meeskond peab täitma missioone üle maailma. Üks koht, kus peab terroristidega lahingut pidama, on Pihtla.

Mängu maaletooja Eestis on Gamestar Holdig OÜ, mille arendusjuhi Jaanus Kuke sõnul on kõnealune videomäng ääretult oodatud. “Kindlasti on see üks selle aasta oodatumaid mänge, eriti just omas žanris,” kinnitas Kukk. Tõsi, Gamestari nn kõige populaarsemate ostude seas on kõnealune mäng juba praegu kõige menukam, troonides TOP 10-s esikohal. Kuke sõnul ilmub mäng erinevatel platvormidel – mänguseadmetele Windows-arvutid, PlayStation 3, Xbox 360 ja Wii U –, mis muudab tarbijaskonna tõeliselt suureks. “Splinter Cell Blacklist” jõuab mängukonsoolidele 23. augustil.

Kui natuke mängust endast rääkida, siis Jaanus Kuke sõnul on tegemist Ubisofti kirjastatud mänguga “Tom Clancy” sarjast.

Mil moel Pihtla videomängu sattus ja kas mängus näeb ka konkreetseid paiku, mis Pihtla vallas asuvad, Jaanus Kukk eile veel öelda ei osanud, sest nemadki olid uudisest alles teada saanud. Lisaks Eestile on mängus esindatud ka Inglismaa, Mehhiko ja USA.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 206 korda, sh täna 1)