Kokkutuleku parimaks osutus Laimjala jahiselts (2)

Möödunud nädalavahetusel Kübassaares peetud Saarte jahimeeste XXIII kokkutuleku üldvõitjaks krooniti taas Laimjala jahiselts.

Laimjala jahiseltsi esimees Maidu Vallik ütles, et vähemalt sel sajandil on kokkutuleku parimateks osutunud enamasti just Laimjala mehed. “Meil on lihtsalt tublid mehed,” sõnas Vallik. “Kõigist aladest peab muidugi osa võtma ja õnne peab ka olema,” lisas ta. Laimjala jahiselts võitis võistluse 12 alal Võhma ja Orissaare jahiseltsi ees.

Võhma jahiseltsi esimehe Toivo Lõhmuse sõnul on kokkutuleku sportlik mõõduvõtt meeste jaoks oluline, aga kõige tähtsam on ühtekuuluvustunne ja omavaheline suhtlus. “Ma võin üksi käia seal tornis ja külmetada, aga see, kui sa saad oma sõpradega juttu ajada, on ikka midagi muud,” lausus Lõhmus.

Kokkutuleku korraldanud Tornimäe jahimeeste seltsi esimees Erki Aavik ütles, et ürituse korraldasid seltsi noored liikmed, kes tulid oma ülesandega väga hästi toime. Üritust soosis ka ilmataat. “Sa võid ükskõik kui hästi korraldada ühe ürituse Eesti oludes, kuid kehva ilmaga ei saa, hoolimata ka heast korraldusest, üritus õnnestuda,” tõdes Aavik. “Kui ilm on aga hea, siis võivad ka mõned korralduslikud vead tähelepanuta jääda.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 593 korda, sh täna 1)