Sõrve külastuskeskus kogus hulgaliselt huvilisi (9)

Nädalavahetusel avas uksed Saaremaa uusim turismiobjekt Sõrve külastuskeskus, rahuldades pakutavaga kahe päeva jooksul hinnanguliselt tuhande inimese uudishimu.

MTÜ Sõrve Külastuskeskus juht Andro Roosileht ütles Kadi raadiole, et laupäevast pühapäevani külastas keskust piletiga üle 300 inimese, territooriumi vaid väljast vaatamas käinute hulk kujunes aga kaks korda suuremaks.
“Selle näitaja üle saame ainult rõõmustada,” sõnas Roosileht.

Keskuse esmakülastajate rahvuse kohta ei peetud küll eraldi statistikat, ent uudistajaid kuuldi kõnelemas erinevates keeltes. “Kuna meie väljapanek on mõistetav lisaks eestlastele inglise ja vene keele oskajatele, pakub siinne seetõttu kindlasti põnevust ka välismaalastele,” märkis keskuse juht, lisades, et senine tagasiside on olnud positiivne ja äratundmisrõõmu väljendav.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 599 korda, sh täna 1)