Võrkpallurid näitasid Soomes taset (1)

Nädalavahetusel Soomes toimunud Salo-Volley võrkpalliturniiril saavutas Kaarma valla meeskond oma tugevusgrupis esimese koha.

Soome spordiklubi Salon Viesti korraldab igal aastal Soomes võrkpallipeo, millest on saanud juba 36-aastane traditsioon. Sel korral toimusid pallipidu 27.–28. juulil ja esmakordselt võttis selle raames toimuvast võrkpalliturniirist osa ka Kaarma valla meeskond. “Olime ainsad eestlased turniiril, meie tugevusgrupis oli veel kaks võistkonda Peterburist ja kolm Soome võistkonda,” ütles Kaarma valla haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Rein Orn.

Kokku oli turniiril võrkpalliharrastajaid 135 võistkonda, kes jaotati tugevusgruppidesse. Kaarma valla võistkond mängis kõige tugevamate grupis. “Võitsime kõik alagrupi mängud ja pühapäeval finaalis mängisime ühe Peterburi võistkonnaga, kellega olime juba hommikul kohtnud,” rääkis Orn.

Ka finaalis näidati oma üleolekut ja võideti. “Kuigi oleks võinud olla ka tugevamaid võistkondi, siiski kergelt Kaarmale seda võitu ka ei antud,” tunnistas Rein Orn. Mängud toimusid hommikust õhtuni ning Rein Orn kinnitas, et päris niisama möödaminnes ei mängitud, nähti ikka vaeva.

Kaarma valla võrkpalli võistkonnas mängivad 20–26-aastased mehed, kapten on Eldur Torn, keda Rein Orn kirjeldab kui väsimatut võrkpallientusiasti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 294 korda, sh täna 1)