Järgmisel suvel valmib Leisis automaatkatlamaja (3)

Sügisel alustatakse Leisi kooli katlamaja ümberehituse projekteerimist ning ehitustööd tehakse järgmise aasta suvel.

“Otsus on nüüd tehtud ja hanke võitis Märja Monte OÜ,” sõnas Leisi vallavanem Ludvik Mõtlep. Rekonstrueerimist alustatakse järgmisel suvel ja töödega loodetakse ühele poole saada septembriks.

Praegusest Leisi katlamajast, mis varustab soojaga koolihoonet, kooliinternaati ja 8-korterist elamut, saab mehitamata automaatkatlamaja. Kogu tehnoloogia vahetatakse tänapäevasema vastu välja ning uue katlamaja võimsus saab olema 0,5 MW.

KIK toetab rahaliselt katlamaja rekonstrueerimist 50% ulatuses. “Teise poole kuludest katab vald, kuid kui arvestada ka käibemaksu, siis valla osalus on siiski suurem,” lausus Mõtlep. Uut operaatorit katlamajale ei otsita, vaid sellega jätkab vald ise.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 348 korda, sh täna 1)