Hollandlane Koolhof katkestas Kert Kilumetsa võiduseeria

Kuressaare tennisekeskuses mängitaval rahvusvahelisel turniiril Saaremaa Open kaotas Kert Kilumets põhiturniiri teises ringis kolmanda asetusega hollandlasele Wesley Koolhofile kindlalt 2 : 6, 0 : 6.

“Vastane oli tugev,” tõdes Kert Kilumets. “Minu reketi keeled olid liiga pehmed ja pallid olid igalt poolt väljas. Ei kujutagi ette, kus viga oli. Nii on võimatu mängida.”

Wesley Koolhof võttis mänguohjad kohe enda kätte ja asus esimeses setis juhtima 3 : 0. “Oleks võinud agressiivsemalt alustada, algus oli mul väga närviline,” tunnistas noor saarlane.

Siis murdis Kilumets vastase pallingu, võitis enda oma ja vähendas kaotusseisu 2 : 3-le. Paraku andis ta initsiatiivi taas hollandlasele, kes võitis seti 6 : 2. “Korraks olin mängus sees ja hakkas minema, aga siis ei teagi, mis jälle juhtus,” rääkis ta.

Teises setis Kert Kilumets Wesley Koolhofile vastumängu ei leidnudki ja nii tuli tunnistada hollandlase 6 : 0 paremust. “Ta oli stabiilne, palju vigu ei teinud ja ootas minu eksimusi ning neid tuli mul täna palju,” märkis Kilumets.

Kokkuvõttes täitis Kert Kilumets oma eesmärgi, sest teenis põhiturniiril oma esimese võidu. Järgmine tähtis turniir ootab teda juba augusti algul, kui toimuvad kuni 18-aastaste noormeeste Eesti meistrivõistlused.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 134 korda, sh täna 1)