Sõmera klubihoone uuesti müügis (4)

Sel kuul enam kui 5000 euroga AS-ilt Hoolekandeteenused Sõmera klubihoone ostnud kinnisvarafirma pani hoone kinnisvaraportaali kaudu 35 000 euroga uuesti müüki.

Klubihoone ostnud Ida-Virumaa kinnisvarafirmast RIA Holding OÜ öeldi, et hoone juures ilmnesid mõned mõtlemapanevad asjad ning objekt ei ole päris see, mis arvati. Mõtteainet andis uuele omanikule seegi, et saare endi arendajad hoonest huvitatud ei olnud.

Sõmera klubihoone enampakkumisele laekus üks avaldus, mille esitas RIA Holding OÜ. Hoone müüdi veidi enam kui alghinnaks olnud 5000 euroga ning anti ostjale üle 12. juulil. Varem on klubihoonet üritatud tulutult müüa 20 000 eurose alghinnaga.

Sõmera klubihoone on üle 1600 m² suur ja asub ligi 1,5 hektari suurusel kinnistul Kärla alevikus, endise sõjaväelinnaku territooriumil.

1961. aastal valminud ohvitseride klubi esindab stalinistliku perioodi arhitektuuri, olles selle stiili eredamaid näiteid Eestis. Remonti vajav hoone on konserveeritud, sest AS-ile Hoolekandeteenused polnud seda oma tegevuse jaoks vaja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 823 korda, sh täna 1)