Arensburgi aias avatakse Ooperikohvik (5)

Esmaspäeval avatakse esmakordselt Saaremaa ooperipäevade puhul Arensburgi aias Ooperikohvik, mille otselülitusi on võimalik kuulata ka Kadi raadiost.

Sel aastal on esimest korda varasem autogrammitund linnusehoovis edasi arendatud Ooperikohvikuks Arensburgi aias. Saaremaa ooperipäevade kunstilisel juhil Arne Mikul on juba aastaid meeles mõlkunud idee, mis Savonlinna kesklinnas on väga populaarne – tuua järjest rohkem ooperimelu lossihoovist linna peale.

“Eesmärk on, et see oleks huvitav nii nende jaoks, kes raadiot kuulavad kui ka nende jaoks, kes tänavalt sisse astuvad,” ütles Saaremaa ooperipäevade pressi- ja kommunikatsioonijuht Lauri Aav.

Ooperikohvik alustab Arensburgi aias esmaspäevast reedeni kell 11.15 ning jääb avatuks 45 minutiks. Sel ajal räägitakse kõige värskemaid ooperiuudiseid ja kõlakaid, toimuvad intervjuud osalejatega, piletimäng, jagatakse tasuta kohvi, toimuvad üllatuslikud lühikontserdid ja palju muud.

Otselülitusi Ooperikohvikust tehakse Kadi raadio saates “Keskpäev”.

Lisaks on kohvikus võimalik soetada ka ooperietenduste viimaseid pileteid, viimasesse viide ritta kohvikuhinnaga 15 eurot. Piletite müük on läinud Aava sõnul hästi. Sisuliselt välja müüdud on suur ooperigala ning teisel kohal on balletigala. Ülejäänud etendused on samuti peaaegu välja müüdud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 604 korda, sh täna 1)