Rally Estonia stardis kuus saarlastega autot (2)

Rally Estonia stardis kuus saarlastega autot

Eile tehtud fotol on Oti Ralliklubi mehhaanik Martin Lihulinn autot proovimas. Foto: Henri Rump

Täna ja homme võistlevad Lõuna-Eestis toimuval auto24 Rally Estonial taas parimad rallisõitjad. Saaremaa poistest on kohale minemas Raigo Mõlder, Timmu Kõrge, Rasmus Uustulnd koos kaardilugeja Imre Kuusega, Lembit Soe koos Ahto Pihlasega, Ken Torn koos Riivo Mesilaga ning Kenneth Sepp.

“Kõik nad on kogemustega sõitjad, keegi neist ei ole kohal esmakordselt,” rääkis auto24 Rally Estonia pressiesindaja Margus Kiiver. Tema hinnangul on saarlased igal aastal edukad olnud. Georg Grossi kaardilugeja Raigo Mõlder saavutas eelmisel aastal kolmanda koha ja ka teistes klassides on Margus Kiivri sõnul Saaremaa sõitjad tihti pildil olnud.

Mõlderil on ka sel aastal sihid kõrged. “Eks me läheme ikka võidu peale välja,” lausus Raigo Mõlder. Ka teiste Saaremaa poiste puhul usub ta, et kindlasti võivad nad oma klassis teistele tugevat konkurentsi pakkuda.

“Kui kõik plaanipäraselt läheb, võiks üks saarlane küll poodiumil kõige kõrgemale kohale jõuda,” arvas Margus Kiiver. Samuti usub ta, et Rasmus Uustulnd võib kindlasti oma klassi võidus kaasa rääkida.

Rally Estonia 2013 raames toimub 9 kiiruskatset kogupikkusega 122,76 km. Võitjad selguvad laupäeva õhtuks ja finišipoodium ning autasustamine algavad poole viiest õhtul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 724 korda, sh täna 1)