Võrkpallurid katsetasid Guernsey vastu koosseise

Saaremaa võrkpallimeeskond võttis turniiri esimeses kohtumises kuiva 3 : 0 võidu Guernsey üle.

Geimides vastastele antud 11, 13 ja 12 punkti kirjeldavad peatreener Toomas Jasmini sõnul jõudude vahekorda üsna hästi. ”Ega seal eriti mängu polnud jah,” tunnistas Jasmin. ”Igas geimis said vastased pooled punktid meie servivigadest”.

Toomas Jasmin, kes ka ise väljakule jooksis, tunnistas ausalt, et mäng Guernsey vastu oligi mõeldud koosseisuga katsetamiseks. Seda enam, et vastane on turniiri vast kõige nõrgem.
Koos saarlastega on turniiri favoriidiks kindlasti Ahvenamaa, kes pühapäeval võitis kodusaalis täismaja publiku toetuse saanud Bermudat 3 : 1. Jasmin usub, et kui Ahvenamaa vastu liituvad selleks ajaks rannavolle lõpetanud Pupart ja Põlluäär, ei tohiks Ahvemaa võitmine väga raske olla. Esmaspäeval kohtub Saaremaa Bermudaga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 153 korda, sh täna 1)