FOTOD: Naisvõrkpallurid alistasid naabrid kergelt

ESIMENE VÕIT: Saarlannad (kollases) alistasid võrkpalliturniiri avamängus Gotlandi. Foto Raul Vinni

Berkley instituudi võimlas alustasid oma turniiri ka Saaremaa naisvõrkpallurid, kes alistasid avakohtumises 3 : 0 naabersaare Gotlandi.

Rootsi saarest saarlannadele vastast ei olnud. Võit võeti veenvalt, geimid vastavalt 25 : 11, 25 : 14 ja 25 : 14.

Saaremaa naiskonna peatreener Peeter Vahtra sõnul ei saanudki mänguga veel selgelt pilti oma tugevustest ja nõrkustest. ”Siin tuleb iga päevaga oma mängu parandada. Kui võita, siis ikka hea mänguga,” sõnas peatreener.

Lõunamaale omaselt on mängutingimused üsna rasked. Juba soojenduse ajal oli näha, et palavas saalis, kus õhku liigutavad vaid kolm-neli suurt puhurit on pallikäsitlemine märjaks minevate käte tõttu raskendatud. Peatreeneri sõnul mängis kuumus vigade puhul rolli küll. ”Sidemängija võtab vastu, käsivarred märjad ja üles kohe sööduviga,” nentis treener. Olukorda ilmestab kasvõi seegi, et mängu kohtunikelauas tegeles üks inimene pidevalt pallide kuivatamisega.

Treener märkis ära ka selle, et saalis õhku tootvad puhurid tekitavad rannavõrkpalli effekti ja palli lennutrajektoor kipub muutuma.

Eesti koondise peatreeneri ametit pidav Vahtra tunnustas Saaremaa naiskonda, kes olevat õpihimulised ning soov paremaks saada on tugev. Sel turniiril Saaremaa koondise peatreeneri ameti täitmise kohta kinnitas treener, et on väga rahul ning tegemist on head kogemust pakkuva tööga.

Esmaspäeval kohtub Saaremaa Bermudaga, kes pühapäeval võitis Norra saart Hitrat 3 : 0, kuid mitte nii suurelt kui saarlannad Gotlandit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 346 korda, sh täna 1)