FOTOD: Kuressaares kestab Parasummer

parasummerEile õhtul maandusid Parasummeril osalevad langevarjurid Kuressaare ranna lähedale Raiekivi säärele.

Kokku maandus 25 langevarjurit, kes hüppasid kahest lennukist (ühelt 15, teiselt 10). Osa langevarjurite külge olid kinnitatud ka värvilise suitsu padrunid, et neid maa pealt parem jälgida oleks. Randa maandusid langevarjurid Soomest, Ameerika Ühendriikidest, Hollandist, Lätist, Singapurist ja Eestist. Teist korda maandutakse randa neljapäeval, 18. juulil kell 19.30.

Rahvusvaheline langevarjuspordi võistlus- ja treeninglaager Parasummer 2013 toimub 13.–20. juulini Kuressaare lennuväljal. Parasummeril hüpatakse iga päev kell 9–20, Kuressaare lennuväli on avatud ka pealtvaatajaile, külastajatel on võimalus proovida tandemhüpet.

Fotod: Irina Mägi

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 572 korda, sh täna 1)