Kuhu minna

KOLMAPÄEV, 3. juuli

KONTSERT
XVII Muhu tulevikumuusika festival Juu Jääb. Festivali avakontsert Arensburgi päikeseterrassil 3. juulil kl 20 – EIVØR. Eivør Palsdottir – vokaal, šamaanitrumm, akustiline ja elektrikitarr, kalimba; Mikael Blak – bass, klahvpillid, live-elektroonika. Pilet 18 €, sooduspilet 15 €. Kontserdipäeval pilet kõigile 20 €. Kuni 7-a lastele on sissepääs tasuta (saatja süles). Piletid müügil sohvarestoranis Muusa ja Piletilevis. Kohtade broneerimine tel 45 24 707 ja restoran@arensburg.ee (vaid pileti olemasolul).

Helisevad Saaremaa Orelid kl 20 Valjala kirikus. Vaike Kiik – metsosopran, Henno Soode – viiul, Madis Vilgats – tuuba, Tiit Kiik – orel.

SPORT
Pilatese laager Orissaares algusega kl 11 kestab 5. juulini. Oodatud on kõik terved ja terviseprobleemidega, noored ja eakad, algajad ja edasijõudnud, mehed ja naised. Info Vika Viss, tel 53 308 173.

SMS – Ensert kolmapäevane seeriavõistlus purjetamises kl 17.55–21 Roomassaare jahisadamas. Info Priit Kuusk, tel 50 94 986. Võistlusi korraldab Saaremaa merispordi selts.

NELJAPÄEV, 4. juuli

KONTSERT
Helisevad Saaremaa Orelid kl 20 Mustjala kirikus. Nadia Kurem – sopran, Aare Tammesalu – tšello, Tiit Kiik – orel.
Rahvakultuuriõhtu trahter Veski õuel kl 19. Esineb Kuressaare laulu- ja tantsuansambel Kanarbik. Kontsert on tasuta.
Muhu tulevikumuusika festival Juu Jääb. Twice Twice – Scandinavian Young Jazz Stars (Norra/Rootsi/Soome/Eesti) ja Tommy Mansikka-Aho (Finland – Saami) Kuressaare Kuursaalis kl 20. Tommy Mansikka-Aho esineb omapärase Slide Didgeridooga ning on MC ja DJ. Pilet 12 eurot.

Muhu tulevikumuusika festival Juu Jääb. Rütmiallikal (Eesti) Muhu Nautse Mihkli vabaõhulaval kl 21. Tanel Ruben – löökpillid, trummid; Cätlin Mägi – torupill, flööt, parmupill; Siim Aimla – saksofonid, flööt, parmupill; P. Julm – DJ, efektid, luubid; Liisi Koikson – vokaal, külalissolist; Eva-Lotta Vunder – vokaal; Kerli Kivilaan – vokaal; Triin Arak – vokaal; Maarja Soomre – vokaal. Torupilliansambel Viljandist koosseisus Merike Paberits, Kristel Kutser, Mari Tammar, Kulno Malva. Simone Moreno (Brasiilia) kl 22 Muhu Nautse Mihkli vabaõhulaval. Pärast kl 22 on EMT Nutilaval Nordic Club Night / DJ Sander Mölder / live jam session. Pilet 18 eurot.

SPORT
Orienteerumisneljapäevak Lagenõmmel. Stardipaika juhatav viit on Kihelkonna maanteel. Start avatud kell 16–18.30. Info Mait Must, tel 45 57 180.

REEDE, 5. juuli

ÜRITUS
Kuressaare lossi öö. Avasõnad kl 18.00 lossihärralt ning avapauk suurtükist Kotkas – linnuse peasissekäigu ees. Kl 18.30–19.30 ringkäik kindluse alal Garel Püüa saatel, kl 18.30–19.15 ringkäik lossis Maret Soorski saatel ja kl 19.30–20.15 ringkäik lossis Külli Rikase saatel. Mängutuba Kuressaare lossis piiskopi eluruumides lastele ja lapsemeelsetele näomaalingute, tegeluste ja koerustega kl 19–22. Kunstnik Ants Vares portreteerib soovijaid. Pääs öise lossi üritustele on muuseumipääsmega ning avatud kella 23-ni, lossi öö lõpeb kl 24.

KONTSERT
Ansambel Toccata kontsert kl 19 Kuressaare lossi kapiitlisaalis. Esinevad Maarja Perens (barokklauto, plokkflööt, löökpillid), Tanel Perens (klassikaline kitarr, löökpillid) ja Kaari Uus (viola da gamba). Sissepääs muuseumipiletiga.

Tobiase keelpillikvarteti kontsert “Öö huiked” linnuse kapiitlisaalis kl 23. Liis Viira (harf) koos Tobiase keelpillikvartetiga kooseisus: Maano Männi (viiul), Terje Männi (viiul), Toomas Nestor (vioola) ja Aare Tammesalu (tšello). Sõnaline osa Tõnis Kipperilt. Sissepääs muuseumipiletiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 231 korda, sh täna 1)