Lillefestival

Foto: Tõnis Kipper

Tallinna vanalinnas Tornide väljakul on avatud järjekorras juba viies rahvusvaheline Tallinna lillefestival, mis kestab 24. augustini. Festivalist on kujunenud traditsioon, mis toob Tallinna aiandus- ja lillehuvilisi ning kõrgkultuuri austajaid nii Eestist kui ka välisriikidest. Tänavused teemad olid “Aed kui kunstiteos” ja “Tervendav aed”. Teist korda osaleb festivalil ka Kuressaare linn.

Sel aastal osaleb Kuressaare Tallinna lillefestivalil oma näidisaiaga “Kutse Kuressaare 450”, kutsudes kõiki juubelimeeleolus suvisesse Kuressaarde. Mis muud kui pakkida kompsud ja asuda teele. Valge laev toob sind kadakasele Saaremaale, kus elutempo aeglustub ja tunned, et kõik kulgeb kuidagi teistsuguses mõnusas rütmis. Ja argimõtted jäävadki mere taha.
Kohale jõudes leiad eest peomeeleolus Kuressaare ja traditsioonilised suurüritused nagu Saaremaa ooperipäevad, Saaremaa merenädala ja Kuressaare merepäevad, kammermuusikapäevad, aga ka Super Moto MM-i, The Tall Ships Races’i saabumise vahepeatusega Saaremaal, Saaremaa ralli, muusika-, filmi- ja rahvakultuuriõhtud, teatrietendused, näitused ja konverentsid. Kaasa võtta hea tuju ja soov kogeda meeldejäävaid elamusi!

Liis Koppel

Edasi loe juunikuu Oma Kodust

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 150 korda, sh täna 1)