Kuursaalis ootab Tamara

Kuursaalis ootab tamaraKuressaare kuursaalis tegutseb juba mitmendat nädalat Tamara. Kes on asja lähemalt uurinud, juba teab, et tegu on vintage-mööbli ja sisustuspoega. Tamara1965 asutaja Margit Kõrvits vastas lahkesti OK küsimustele.

Kas vintage-mööbel ja lihtsalt vana mööbel on täiesti erinevad asjad ja teineteist välistavad terminid?

Loomulikult ei ole need teineteist täiesti välistavad terminid, sest ka vintage-mööbel on ju vana mööbel. Kõik on suhtumise küsimus. Vahet võiks pigem teha kvaliteedil. Vintage- mööbel on kodukujunduses hinnatud eelkõige stiili, maitse ja tunnetuse poolest. Muide, Tamara1965 slogan on “Ise oled vana!” :)

Vintage-mööbel – on see pelgalt hetkemood või on inimesed ära tundnud vana hea kvaliteedi ja disaini?

Praegu on vintage-mööbel ehk natuke rohkem moes, kui mõned aastad tagasi, kuid nõutud on see olnud juba pikemat aega. Kvaliteet ja ka disain on olulised, kui soovitakse mööblit, mida on kena vaadata ja ka praktiline kasutada. Vintage-mööbel on üks võimalus muuta interjööri omapärasemaks ja see võib uhkelt kõrvuti seista ka talumööbliga.
Nii nagu rõivastu, on ka kodukujundus seotud teatud trendidega. Kuid eks igaüks otsustab, kas ja kui palju moevooludega kaasa minna ja millises annuses doseerida. Minu jaoks on vintage-mööbel nagu rock’n’roll – uus muusika tuleb peale, aga vana jääb.

Edasi loe juunikuu Oma Kodust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 035 korda, sh täna 1)