In memoriam: Margus Mägi (2)

Fotol Margus Mägi

29.10.1965 – 15.06.2013

Meid on tabanud raske kaotus. 15. juunil hukkus traagiliselt Kaarma vallavanem Margus Mägi.

Margus Mägi sündis 29. oktoobril 1965 Kuressaares, kus algas ka tema koolitee. Kuressaare 2. keskkooli (nüüdne Kuressaare gümnaasium) lõpetamise järel viisid õpingud ta Eesti põllumajanduse akadeemiasse, kus ta omandas maaparandaja eriala. 1990. aastast töötas ta Kaarma kolhoosis osakonnajuhataja asetäitjana, osakonnajuhatajana, PÜ Kaarma esimehena, samuti usaldusühingus Uduvere Ühistalu. 1994–2009 töötas ta Kuressaare Autoteeninduse tegevdirektorina.

2009. aastal valiti ta Kaarma vallavanemaks. Enne seda, aastatel 1993–1996 ja 2005–2009 juhtis ta Kaarma vallavolikogu.

Margus Mägi oli abielus. Temast jäi maha 4 last, neist noorim vaid 2-aastane. Nii nagu ta oma tööd tegi südamega, hoidis ja armastas ta ka väga oma perekonda.

Marguse energiat ja teotahet jagus paljuks. 2007. aastast kuulus ta Lions-klubi ridadesse, 2006–2007 oli ta ka klubi president. Jahimehena tegutses ta aastast 1996, viimased aastad kuulus Eesti jahimeeste seltsi juhatusse ja oli Saarte jahimeeste seltsi juhatuse esimees.

Margus oli väga aktiivne ja tegus inimene. Tema hobid olid jahitrofeede väärindamine ja võrkpall.

Töökaaslased jäävad meenutama tema rõõmsameelsust, abivalmidust ja osavõtlikku huvi paljude eluvaldkondade vastu. Margus mõtles kaasa ja tegutses nii noorte kui ka eakate ettevõtmistel, oli ise suur ideede generaator ja elluviija, ürituste organiseerija.

Jääme alati mäletama paljusid kordaläinud üritusi, mis tema juhtimisel korraldati. Mitmed tööd ja plaanid jäid pooleli, need tuleb nüüd teistel ellu viia.

Ta jääb meile meelde inimesena, kes tahtis, jõudis ja suutis palju. Kes märkas ja hoolis ning oskas kaasa haarata ka teisi.

Puhka rahus, kallis Margus!

Kaarma Vallavolikogu
Kaarma Vallavalitsus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 536 korda, sh täna 1)