Kiisutüdruk Tiisu

Kiisutüdruk Tiisu on meie juures alates märtsist. Komandandi tänaval koos oma vendade ja emaga elades hakkas ta silma oma õrna ja hapra olemisega, ei peljanud ta pai, kuid antud krõbinad meelitasid siiski enam. Eks oli ta valmistumas algavaks pulmahooajaks.

Õnneks oli meil võimalus ta tänavalt ära võtta, teha talle vajalikud ja kohustuslikud protseduurid ja viia ta hoiukodusse. Hoiukodu perenaise Halliki  iseloomustus oli temast kui arglikust, uudishimulikust, mõtlikust ja samas mängulisest kassist. Ja mis peamine- väga ilusast.

Ilus on ta tõesti- tal on tõelise modelli eputav kõnnak  Vahva on vaadata, kuidas ta selg küürus kikivarvul kõndides tähelepanu otsib, endal saba püsti kui tuulelipp. Talle liiga palju tähelepanu pöörates võib aga hoopis mängeldes näppude pihta saada. Turvakodus on ta siiski muutunud iga päevaga järjest julgemaks, Tiisu on ehe näide sellest, kuidas ka tänavakass võib sulada ja sulanduda keskkonda, nautida paid ja kammimist.

Julgelt võib öelda, et Tiisu näol saaks tulevane perekond endale suurepärase hiirepüüdja. Tema on esimene, keda kassikodus mängu haarata, ta tuleb alati kaasa! Üks vahva tirts on Tiisu!

Ah et miks just Tiisu? Sest hoiukodu perenaise väike tütar Hanna-Elli ei oska veel K-tähte!

Kui sa soovid Tiisuga lähemalt tuttavaks saada, tule talle Kassikodusse külla! Rohkem infot Tiisu ja teiste turvakodu loomade kohta leiad veebiküljelt www.saareloomad.ee või helistades 58 370 708.

   

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 375 korda, sh täna 1)