Orissaare gümnaasium otsib kehalise kasvatuse õpetajaid (1)

Praeguseni ei ole Orissaare gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja kohale laekunud ühtegi avaldust. Konkursi tähtaeg on 14. juuni.

“Loodame siiski leida,” ütles Orissaare gümnaasiumi direktor Peeter Hansberg, lisades, et oma koolistki on mitmeid tänaseid õpetajaid sirgunud. Kui hästi läheb, siis on koolijuhi sõnul jaanipäevaks esimene valik tehtud.

Pensionile siirdunud Ly ja Jüri Lingiga on Peeter Hansberg koos töötanud väga pikka aega. “Mõlemad on väga täpsed ja pühendunud inimesed,” iseloomustas ta, lisades, et kui eesmärk oli seatud, siis tehti asi ära. Samas olid õpetajad Lingid oma tegemistes perfektsionistid ning ka väljaspool kooli head kaaslased. Olgu peol või reisil või tööd tehes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 539 korda, sh täna 1)