Elanikke 21 võrra rohkem (4)

Rahvastikuregistri andmetel suurenes Saare maakonna elanike arv maikuu jooksul 21 inimese võrra.

Saare maavalitsuse teatel oli maikuu rändesaldo erinevalt aasta eelmistest kuudest selgelt positiivne (+ 25), loomulik iive aga endiselt negatiivne (– 4). Viimastel aastatel ongi suvekuude rändesaldo maakonnas reeglina plussis olnud.

Maikuu jooksul registreeriti Saare maakonnas 25 sündi ja 29 surma. Mais registreeris maakonda oma elukoha 65 inimest. Uus elukoha aadress väljaspool maakonda tekkis registrisse 40 endisel maakonna elanikul.

Aasta esimese viie kuuga on maakonna rahvaarv vähenenud 288 inimese võrra. Suurimad kaotajad on Kuressaare linn (–150), Leisi vald (– 26) ja Orissaare vald (– 24). Elanike arv on suurenenud vaid kahes omavalitsusüksuses: Kaarma (+ 20) ja Ruhnu (+ 7) vallas.
1. juuni seisuga oli Saare maakonna rahvastikuregistri järgne elanike arv 34 941.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 371 korda, sh täna 1)