Mändjalas tõmmatakse rannamelu käima (5)

Juba praegu palju puhtamaks muutunud Mändjala rannas hakatakse sel nädalal suuremat rõhku panema ka suvitajatele meelelahutuse pakkumisele. Seega algab üritustesari Beach Jam, mis sisaldab sportlikke mänge, igasugu veeharrastusi ja muud meelelahutust.

Esimene üritus saab teoks sel laupäeval kell kolm. Avalöök antakse rannavolle ja rannavuti võistlustega. Võistkonnad saavad end juba praegu surfiklubis registreerida.

Kui on piisavalt tuult, võib tasuta läbida lohesurfi algkoolituse või kasutada tasuta aerusurfivarustust. Kes tahavad tuuletu ilma korral midagi ekstreemset, siis nende jaoks sõidab merel wake-paat ehk siis saab paadi taga sõita surfilaual.

“Eesmärk on Mändjala rannale uuesti elu sisse puhuda ja anda Eesti ühele ilusamale rannale uus hingamine,” ütles koos Mändjala kämpinguga ettevõtmist korraldav Mändjala surfiklubi pealik Marko Kesküla. Ta lisas, et pealegi on ju tegu Kuressaarele lähima korraliku liivarannaga, mis on oma hiilgeaegadel päikese- ja suvenautijaid täis olnud.

“Et rannas ei peaks niisama päevitama ja praadima, siis ongi tulemas üritustesari, kus saab end päeval sportlikus mõttes proovile panna ja õhtul mõnusas seltskonnas nautida pidu otse rannas, varbad liivas,” rääkis Kesküla.

Mändjala kämping on hooaja eel kämpinguala ja ranna korrashoiu ning atraktiivsuse tõstmisega kõvasti vaeva näinud. Randa on rajatud ka laupäeval sooja toitu pakkuv kohvik ”Manjaana” ning väiksematele on paigaldatud mänguväljak. Rannakohvikus kõlavad laupäeval päev otsa kuuba rütmid ja aega saab veeta ka surfiklubi baaris. Õhtul lõpetab rannas toimuv pidu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 298 korda, sh täna 1)