Kairi Uustulnd valiti Reformi juhatusse (11)

Kairi Uustulnd valiti Reformi juhatusseLaupäeval valiti Reformierakonna juhatusse uue liikmena saarlanna Kairi Uustulnd (fotol), kes töötab peaministri büroo juhatajana. 

Uute liikmetena said juhatusse ka Kaja Kallas ja Kristiina Ojuland. Juhatuse liikmena jätkab Jaanus Tamkivi. Uustulndi kohta on ajakirjanduses varem märgitud, et ta on juhtkonna soosik, keda loodetakse näha uues juhatuses.
Nii ka läks.

Uustulnd ise kommenteeris oma valimist Saarte Häälele, et tema jaoks ei ole juhatusse kuulumine kindlasti mingi eeltingimus edasistele võimalustele. “Minule on see positiivse usu küsimus – ümberringi on head inimesed, kellega ühist vankrit vedada ja ma olen hea meelega selle meeskonna osa,” märkis Uustulnd.

Oma n-ö soosiku tiitli kohta ütles Uustulnd, et lugeda oma toetusest oli väga meeldiv üllatus. Ta märkis, et kindlasti on ta väljaspool erakonda veel üsna võõras nägu.

Teadupoolest on Uustulndi eelkäijad peaministri büroo juhina Arto Aas ja Keit Pentus-Rosimannus maandunud Stenbocki majast riigikogusse, neist viimane on sealt edasi lennanud ministritoolile. Kairi Uustulnd oma sõnul nii pikalt ette ei mõtle.

Uustulnd kavatseb kandideerida ka sügisestel kohalike omavalitsuste valimistel Tallinnas Kristiine linnaosas. “Kuivõrd mu töö on Tallinnas, siin kasvab minu laps, siis on loomulik, et muretsen ja mõtlen kaasa kodulinna tegemistes,” põhjendas ta oma valikut.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 282 korda, sh täna 1)