Sünnist saati Kati Aus

Saare maakonnas elab kaks Kati Ausi, üks neist elab Kärla vallas ja töötab Kuressaare turismiinfokeskuses, teine õpib Leisi keskkooli 8. klassis.
Kes siis ei teaks ja tunneks seda turistidele hüva nõu andvat heledapäist, naerul näo, säravate silmade ja sõbraliku olemisega Katit, kes alguses küll, kui talle helistasin, vastu puikles, et mis temast ikka kirjutada, et on ju palju huvitavamaid inimesi.

Kati sai oma nimekaimust alles siis teada, kui polikliinikus temalt kunagi sünniaastat küsiti. “Siis sain teada, et järelikult peab mõni Kati Aus veel olema,” naerab ta. Samuti on tal Facebookis sõbraks Kati Aus, kes elab Tallinnas. Kohtunud nad ei ole, kuid Tallinna Kati pakkus ennast sõbraks ja Saaremaa Kati võttis kutse vastu. Nüüd tervitavadki Katid teineteist sünnipäevadel nagu “Muhv, nõudmiseni”.

Ivika Laanet, Kertu Kalmus

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 613 korda, sh täna 1)