Töötavad täiskasvanud on oodatud karjäärinõustamisele

Töötavad täiskasvanud saavad Saaremaal tasuta karjäärinõustamist kuni oktoobrikuuni.

“Karjääri planeerimine on tänapäeva kiiresti muutuvas töömaailmas elukestev ning aeg-ajalt teevad kõik inimesed oma tööelus muudatusi,” ütles nõustaja Marju Põld.

Ta lisas, et kuna täiskasvanutel, kellel puudub erialane haridus, on suurem oht tööturult välja langeda, siis pakuvad nad koos noorte infospetsialisti Maris Paomehega neile tuge ESF projekti “Täiskasvanutele karjääriinfo vahendamise ja
-nõustamise metoodikapaketi koostamine” raames.

See tähendab grupinõustamisi ja individuaalseid nõustamisi, mis on abiks kindlustunde loomisel tööturul toimetulekuks ja püsima jäämiseks, positiivse enesehinnangu kujundamisel ning isikliku elu ja tööalase karjääri planeerimisel.

Grupinõustamisel, mis toimub kohvik-klubi vormis, selgitatakse, mida tähendab töötava täiskasvanu jaoks karjääriplaneerimine ning kuidas see mõjutab isiklikku ja tööelu, arutletakse Saaremaa tööturu võimaluste üle ja koostatakse isiklik karjääriplaan. Samuti otsitakse vastuseid küsimustele, kuidas olla motiveeritud ja tööandjate silmis hinnatud töötaja.

Uus grupp alustab 23. mail ja sellega on võimalik veel liituda, andes oma soovist teada telefonil 53 012 776.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 503 korda, sh täna 1)