Linnavalitsuse pressiesindajaks saab Liise Kallas (11)

Kuna linnavalitsuse praegune pressiesindaja Kristiina Maripuu läheb peagi lapsehoolduspuhkusele, hakkab juunikuust tema ametikohuseid täitma Kihelkonna vallast pärit Liise Kallas (pildil).

Linnavalitsuse teatel mõjutasid nende valikut hariduse ja eelneva töökogemuse olemasolu kõrval ka kandidaadi hea suhtlemisoskus ja pressiesindaja tööks sobivad isikuomadused. Varasemale Saarte Hääle toimetuses tehtud reporteritööle tuginedes teab Liise Kallas linnavalitsuse kinnitusel, kui oluline on, et asutust esindav inimene oleks vastutulelik ja koostööaldis, olenemata teema keerukusest või ebameeldivusest.

“Olen mõelnud, et võiks järgmises eluetapis Saaremaal midagi teha ja kõikidest viimasel ajal silma jäänud töökuulutustest tundus see selline, mis võiks mulle sobida ja huvi pakkuda,” ütles tulevane pressiesindaja. Liise Kallas nentis, et eks iga uus amet ole esialgu mingis mõttes veidi hirmutav. “Aga ma usun, et ega see nüüd nii hullumeelne ka ei ole,” lisas ta muiates.

See, et tema töö kestab vaid praeguse pressiesindaja Kristiina Maripuu lapsehoolduspuhkuse aja, Liise Kallast ei häiri. “Ma arvan, et see on mulle siiski hea algus Saaremaale tagasi tulekuks, ja see, et tegemist on vaid mõne aasta kestva tööga, mulle täitsa sobib,” kinnitas ta.

Peale töötamise Saarte Hääles on Liise Kallas enamasti tegutsenud pedagoogika valdkonnas. Praegu on ta viimaseid nädalaid tööl hoopis teises Eestimaa otsas Sillamäel. “Tulin siia, et õppida vene keelt ja töötan Molycorp Silmeti personaliosakonnas assistendina,” ütles ta.

Kuressaare linnavalitsuse pressiesindajana alustab Liise Kallas 3. juunist.

Pressiesindaja peamised tööülesanded on linnavalitsuse töö kajastamine meediakanalites, linnalehe Kuressaare Sõnumid toimetamine ning suhtlemine avalikkuse ja ajakirjandusega.

Pressiesindaja konkursile laekus tähtajaks kümme sooviavaldust ja vestlusvoorus osales neli kandidaati.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 440 korda, sh täna 1)