Kuhu minna

NELJAPÄEV, 16. mai

KINO
Divas kl 16 ja kl 18.30 põnev fantaasiafilm “Suur ja kõikvõimas Oz”. Alla 6-aastastele mittesoovitatav. Pilet 4 €.

KONTSERT
Kuressaare kuursaali kinosaalis kl 20 Georg Otsa nimelise muusikakooli lõpukursuse kontsert. Kevadised eksamipinged saavad maandatud ja suvi lähemale toodud. Õhtu lõpus on soovijatel võimalik ühineda muusikute jämmiga. Sissepääs kõigile tasuta.

TANTS
Kodulinna lokaalis disko. Sissepääs tasuta.

SPORT
Kuressaare lossipargis orienteerumine. Start linnastaadioni juurest kl 16–18. Neljapäevaku viivad läbi Andres Ramst ja Mait Must.

REEDE, 17. mai

KONTSERT
Lounge-7 (mitte eilses lehes väljakuulutatud restoranis Jahta) kl 20 Laura Junson ja Erko Niit. Esitamisele tulevad mõnusad ja hubased lood.

Lümanda kultuurimajas kl 19 Lümanda segakoori 105. aastapäeva kontsert. Kaastegevad kammerkoor Eysysla, Taritu segakoor ja meesansambel, Lümanda naiskvartett. Pääse 2 eurot – ikka kultuuri toetuseks.

TANTS
Divas “Valged ööd”. DJ Lillimägi ja DJ Mikk Saarela.

Kodulinna lokaalis disko. Südaööni sissepääs tasuta.

SPORT
Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumis (Garnisoni 16) kl 15 kolm päeva kestva Saaremaa Malekuninganna karikaturniiri avamine.

Sakla seltsimajas kl 19 valla saskuturniiri viimane etapp.

Kuressaare põhikoolis kl 14 Saare maakonna põhikoolide kergejõustiku viievõistluse meistrivõistlused.

TULEKUL

Turvapäev 24. mail Kärla pargis

Turvapäeval toimub 6. klasside võistlus KEAT, mille eesmärk on täidetud, kui õpilased oskavad end kaitsta erinevate ohtude eest ja aidata teisi. Nii aitame kaasa turvalisusele kodus, koolis, vabal ajal, puhates ja sporti tehes. Võistleb 18 võistkonda Saaremaa koolidest.

Kl 14 algab XV Saaremaa turvapäev. Atraktiivsetele demoesitlustele on võimalik kaasa elada kl 15.30-ni. Turvapäeva meeskonna püüdlus on suunata kogu saare inimeste tähelepanu sellele, et inimesed teavad, kuidas on tervislik elada, kuidas märgata ohukohti ja nendest teistele teada anda, kuidas vältida vigastusi tekitavaid olukordi ja missuguseid kaitsemeetmeid võtta, mida igaüks ise ära teha saab, missugused seaduslikud regulatsioonid on olemas, kes ja kuidas neid ellu rakendab.

Turvapäeva korraldavad: Lääne päästekeskus, Lääne prefektuuri Kuressaare politseijaoskond, Eesti Punase Risti Saaremaa selts, SA Turvaline Saaremaa (Eesti haigekassa projekti “Vigastuste vältimine Saaremaal” toetusel), Saare maavalitsus, Kärla vald, Elektrilevi OÜ. Abistavad: maanteeamet, Lääne prefektuuri piirivalvebüroo, Kaitseliit, naiskodukaitse, turvafirma Securitas, Saare Kohuke.

Saima Mänd, Imbi Jäe

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 116 korda, sh täna 1)