Hallikivile seiklema!

Saaremaal pole turisti jaoks muud huvitavat kui Kuressaare linnus, Panga pank ja Kaali kraater, on üsna üldlevinud arvamus. Samas on aastaid räägitud, et ka turismitalud peaksid mõtlema, millega külalisi ligi meelitada. Peavarjust ja toidust üksi ei piisa.

Nüüd on üks turismitalu Kärla vallas tulnud välja väga vinge asja – seikluspargiga. Just nimelt sõnaga “vinge” on sealseid seiklusradu iseloomustanud need, kellega Saarte Hääl vestelnud.

Need vestlused annavad tunnistust, et mitte üksnes turistide meelelahutuse pärast ei pea me muret tundma. Ka saarlastel endil võiks olla rohkem selliseid vingeid ja lahedaid kohti, kus vaba aega sisustada. Üks uhkete radadega seikluspark kulub ära aga seda enam, et tivoli käib Saaremaal heal juhul ainult kord aastas. Tõsi, üks seiklusrada on ka Leisis, kuid ühest rajast terve maakonna peale on ometigi ju vähe!

Nii et sõitkem Kärlale oma ihu ja vaimu proovile panema!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 65 korda, sh täna 1)