Saarlane Velvo Väli valiti Rakvere teatri uueks juhiks (2)

Kuressaares sündinud Velvo Väli on juba teine saarlasest näitleja, kellest saab Rakvere teatri juht. Aastail 1996–2006 juhtis teatrit Indrek Saar, kes on praegu riigikogu liige ja sotsiaaldemokraatliku erakonna peasekretär. 

Velvo Väli asub teatrit juhtima 1. juunist, seni täidab neid kohustusi teatri senine juht Joonas Tartu, kes valiti hiljaaegu nukuteatri uueks direktoriks.

Velvo Väli on sündinud 1. aprillil 1974. aastal Kuressaares. Ta on lõpetanud Tallinna riikliku konservatooriumi lavakunstikateedri 17. lennu. Pärast seda asus ta 1996. aastal tööle Rakvere teatrisse, kus ta on töötanud tänase päevani.

Välit on tunnustatud mitme erialase preemiaga: Eesti teatriliidu aastapreemia – parim meesnäitleja 2013, Rakvere teatri kolleegipreemiad, publikupreemia ja loomenõukogu preemia.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 492 korda, sh täna 1)