Triigi–Sõru laev sõidab jälle iga päev

Saare- ja Hiiumaa vahelisel laevaliinil sõitev parvlaev Kõrgelaid teeb aprilli lõpust reise jälle iga päev. Võrreldes varasemate aastatega on laeva õhtusi väljumisaegu nihutatud veidi hilisemaks.

Sõru sadamast väljub laev iga päev kell 8.15 ja 18.30, Saaremaa Triigi sadamast kell 9.30 ja 20. Ülesõit kestab veidi üle tunni. Praegune reisigraafik kehtib 25. aprillist 31. augustini. Talvehooajal sõidab laev vaid neljal päeval nädalas. Juunis ja juulis lisanduvad veel kolmas ja neljas reis päeval.

Õhtused väljumisajad on varasemate suvedega võrreldes hilisemaks nihutatud, et liinibussiga reisijad saaksid Kärdlast sadamasse laeva väljumisajaks ja Triigilt Kuressaarde edasi. See on väga oluline ühistranspordi erinevate liikide paremaks ühildamiseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 155 korda, sh täna 1)