Ametikooli õpilane naasis võistluselt kolmandana

Kuressaare ametikoolis hooldustöötajaks õppiv Eleri Anton pälvis reedel Tartus toimunud üleriigilisel kutsevõistlusel “Hooldustöötaja õpilane 2013” kolmanda koha.

“Ma ise päris rahule ei jäänud – olen enamaks võimeline,” ütles Tartu tervishoiu kõrgkoolis toimunud võistlusel saadud tulemuse kohta Eleri Anton, kes teoreetilises testis saavutas esikoha. “Teoorias olin võistluse võitjast ju ülekaalukalt parem.”

Eleri sõnul ei tulnud talle just kasuks eelnenud 24-tunnine vahetus töökohal ega rambipalavik, mille põhjustas komisjoni ees esinemine ja see, et võistlust kaameratega salvestati.

Eleri Antoni hinnangul on selliseid võistlusi siiski vaja. “Võib-olla tööalaselt see mulle midagi juurde ei andnud – on see ju mu igapäevatöö –, aga julgust ja pealehakkamist küll,” leidis ta. “Järgmine kord ma nii palju ehk ei pabistaks.”

Kuressaare ametikooli esindas Tartus ka Merike Nurk, kes edestas konkurente hügieeniülesandes ja saavutas kokkuvõttes 8. koha. Võitjaks tunnistati Tartu tervishoiu kõrgkooli õpilane Madeann Alamets, teise koha sai sama kooli õppur Simone Epro.

Võrust pärit Eleri Anton käib Kuressaare ametikoolis õppimas hooldajatöö kõrvalt Võru haigla kirurgiaosakonnas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 192 korda, sh täna 1)