Punane kukk võttis taas inimese elu (FOTOD) (12)

Punane kukk võttis  taas inimese elu

PÄÄSTETÖÖD: Kui päästjad kohale jõudsid, oli hoone leekides. Majast jäid järele vaid söestunud seinad. Foto: Sander Ilvest

Neljapäeva õhtul kell 22.13 sai häirekeskus teate, et Kaarma vallas Kasti külas põleb elumaja ja arvatavasti on inimene majas sees. Kui päästjad kohale jõudsid, põles silikaadist elumaja lahtise leegiga. Hoone katus oli sisse kukkunud.

Kustutustööde käigus leidsid päästjad põlenud majast hukkunud vanema mehe. Majast jättis tuli järele vaid söestunud seinad.
Majast ligikaudu kümne meetri kaugusel asuvale kahele kõrvalhoonele õnnestus tule levik ära hoida. Tulekahjukohal olnud naabrite sõnul hukkunud majaperemees Olev joomamees ei olnud. Pealegi olid sugulased just kontrollinud majas olevate suitsuandurite töökorras olekut.

Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 413 korda, sh täna 1)