Jääkraapimine hävitas Tuule tänava asfaldi (14)

Jääkraapimine hävitas Tuule tänava asfaldi

Foto: Sander Ilvest

Märtsis Kuressaare Linnamajanduse poolt läbi viidud jäiste tänavate greiderdamise ehk karestamise tulemused on kevade saabudes hästi näha Tuule tänaval. Pärast jää sulamist paljastusid asfaldisse jäänud pea sentimeetrisügavused vaod. Sinna koguneb vihmavesi ja peatselt tekivad ka löökaugud. 

Tuule tänava elanik Riina Link, kes koer Anniga mööda jalakäijatele mõeldud tänavaosa jalutas, ütles, et tema maja ees on vaid väikesed kraapsud. Tänava teises otsas pidid olema aga tõelised vaod.

Kuressaare Linnamajanduse juhataja Urmas Raik ei nõustu sellega, et asfalt oleks hävitatud. “Talvise greiderdamisega tekkinud vigastused asfaldile suurt ohtu ei kujuta,” vahendas linna pressiesindaja Kristiina Maripuu Raigi sõnu. Vajadusel on Linnamajandusel plaanis tee üle pinnata.

Fotol: Koer Anni ei mõista, kas ta peab jälgi mööda edasi minema või tahab perenaine Riina Link siia kartulid maha panna.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 017 korda, sh täna 1)