Torgu mälumängupäevast (2)

torgu malumang

Foto: Kaupo Vipp

Laupäeval toimus Sõrves Laadla seltsimajas suur mälumängupäev. Üritusel sai oma varem väljateenitud auhinnad kätte 2012–2013 ülesaaremaalise mälumängu võitja – meeskond Torgu Kadakas. Maakonna parima neliku põhikoosseisu kuulusid Heino Mällo, Olev Teras, Tõnu Veldre ja meeskonna kaptenina Margus Müür.

Lõpetamaks vääriliselt sügisest kevadeni kestnud ja tihedaks kujunenud hooaega, peeti samas Torgu valla lahtised karikavõistlused paarismälumängus. Seitsme paari hulgast võitsid karika “Torgu kevad 2013” metalse karastusega mälumängurid Jaan Raud ja Olev Teras.

Pildil mõned mälumängupäeva osalistest: vasakult karikavõitjad Olev Teras ja Jaan Raud, Aivo Põlluäär ja Riina Mällo.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 386 korda, sh täna 1)