Kreisis tuli Jõgevalt laureaaditiitliga (2)

Saaremaa ühisgümnaasiumi teatritrupp Kreisis naasis läinud nädalalõpul Jõgeval toimunud kooliteatrite festivalilt laureaaditiitliga.

Ühtekokku anti üleriigilisel kooliteatrite festivalil tänavu välja kuus laureaaditiitlit. Laureaadiks sai ka SÜG-i Kreisis (juhendaja Sirje Kreisman), kes esindas festivalil Saare maakonda lavastusega “Stiiliharjutused”.

Ülejäänud viis laureaati olid Rapla Riinimanda lavastusega “Teener”, Viimsi kooli Eksperiment lavastusega “Kas nii me olemegi?”, Kolga Kohal-olijad teatritükiga “Kristofer”, Jõgeva gümnaasiumi kooliteater Liblikapüüdja lavastusega “Augustus” ja Haapsalu gümnaasiumi teatritrupp Või Midagi Sellist tükiga “Pearätt”.

Ülejäänud tiitlid – parim naisnäitleja, parim meesnäitleja – ja kaheksa eripreemiat läksid tänavusel üleriigilisel kooliteatrite festivalil mandritruppidele.

Festivali žüriisse kuulusid Kaie Mihkelson, Elina Reinold, Toomas Lõhmuste, Aare Pilv, Meelis Kompus, Martin Algus ja Rain Mikser.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 203 korda, sh täna 1)