Märtsis ei jäänud ära ühtegi Aviesi lendu

Tähelepanelik kuressaarlane küsis Saarte Häälelt, miks lendas reede hommikul Tallinna poole kaks lennukit, aga õhtul toodi inimesed hoopis bussiga Kuressaarde. Teda huvitas, kas tõesti tehti õhtune lend juba hommikul ära?

Saare maavalitsuse transpordinõunik Taavi Kurisoo vastas, et neljapäeva õhtul jäi Aviesi lennuk tehnilise rikke tõttu Kuressaarde.
Reede hommikuks oli tehniline rike kõrvaldatud ja lennuk lendas Tallinna, tehes Tallinna–Kuressaare–Tallinna reisi. Reedeõhtune reis tühistati lennuki tehnilise rikke tõttu. Reisijad toodi Saaremaale ja viidi pealinna bussiga.

Eelmise kuu kokkuvõttest selgus, et märtsis oli planeeritud 39 lendu, mis kõik ka toimusid. Reisijaid oli lendudel 709. Lennuki keskmine täitumus oli 50,5%. Siiski oli märtsis kaks reisi, mil lennukis oli vaid üks reisija.

19 reisijat, mis tähendab, et üks neist oli piletita lendav sülelaps, oli aga koguni kolmel reisil. Siis oli lennuki täitumus 105,6 protsenti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 127 korda, sh täna 1)