Lugeja küsib

Mida arvata sellest, kui Kuressaare Soojuse korstnatest tuleb paksu valget suitsu?

Vastab AS-i Kuressaare Soojus juhatuse liige Jaan Mehik:

Valge suits Roomas teatud maja korstnast teatab inimestele rõõmusõnumi, et paavst on valitud. Valge paks suits Kuressaare Soojuse korstnatest annab teada, et katlad töötavad efektiivselt ja on heas režiimis ning suits on maksimaalselt puhastatud.
Juhul kui suits on valge, aga ei ole nii paks, siis katlad töötavad, aga suitsugaasi kondenseerija ei pruugi erinevatel põhjustel töötada. Juhul kui korstnast ei tule üldse suitsu, aga tuba on soe ja soojaveekraanist tulev vesi on soe, võib arvata, et kütuse niiskus on väga madal ja suits ei paistagi välja, aga katlad töötavad.
Kui korstnast tuleb musta suitsu, on katelde põlemisrežiim vale ning siis võiks mulle helistada ja küsida: “Miks te kuud tõrvate?”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 66 korda, sh täna 1)