Erki Evestus tuli karikatuuri-võistlusel teiseks (2)

Läinud nädalal selgusid Edmund Valtmani nimelise X karikatuurivõistluse “Ju(u)be(l)dused” kuus paremat karikaturisti. Saaremaa kunstnik Erki Evestus jõudis kõrgele teisele kohale, saades II peapreemia.

Nii I kui ka III peapreemia läksid Viljandisse. Esimese neist sai Antu Ott ja teise Otto Kirotar. Lisaks anti välja kolm ergutuspreemiat, mis läksid Edgar Salmile Tallinnast, Viljar Anskole Padiselt ja Eduard Tüürile, kelle elukohaks on märgitud nii Tallinn kui ka Haapsalu.

Edmund Valtman, kelle nime võistlus kannab, oli tunnustatud karikaturist, kes joonistas kõrge eani. Karikatuurinäitust “Ju(u)-be(l)dused”, kus on väljas ka Erki Evestuse auhinnatud võistlustöö, saab Viljandis Sakala keskuse jalutussaalis näha 19. aprillini.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 429 korda, sh täna 1)