Linn paneb oma vara uuesti müüki

Kuressaare linnavalitsuse eilsel istungil otsustati korraldada linna omandisse kuuluvate Kohtu tn 38-2 korteri, Suur-Põllu tn 28 poole maja ja Tallinna tn 18 veetornelamu ülemisel korrusel asuva mitteeluruumi müügiks uus enampakkumine.

Kohtu tänava kolmetoalise korteri alghind on 33 480 eurot, Suur-Põllu tänava poole maja alghind on 14 580 eurot ja Tallinna tn 18 mitteeluruumi nr 19 ehk endise veepaagiruumi alghind on 11 640 eurot.
Pakkumisi oodatakse 13. maiks ja need avatakse 13. mail kell 10.05.

“Loodame, et koos päikesega on aktiviseerunud ka kinnisvarahuvilised, kes Kuressaares elamispinda otsivad. On ju müügis oleva vara hulgas nii mitmetoaline korter, pool maja kui ka pind linna kõige atraktiivsemas kõrghoones,” ütles majandusala abilinnapea Kalle Koov.

Eelmise aasta lõpus korraldatud enampakkumisele ühtki pakkumist ei esitatud, ehkki huvilisi leidus. Enim tunti huvi 10. korrusel asuva endise veepaagiruumi vastu, mille akendest avaneb vaade kõigisse ilmakaartesse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 416 korda, sh täna 1)