Valjala lasteaed pidas pidu

Valjala lasteaed pidas pidu

Foto: Aare Külaots

Üleeile tähistas Valjala lasteaed pidulikult oma 35. sünnipäeva. Selleks puhuks toodi lasteaias lavale imearmas muusikal “Pöial-Liisi”, mis sündis muusikaõpetaja Tiina Sünteri ja tublide esimese, teise ja kolmanda rühma laste ja õpetajate koostöös. 

Lasteaeda õnnitlesid nii valla allasutuste juhid kui ka lasteaia endised töötajad. Õhtul lastevanematele pühendatud peol võtsid sõna projekti “Taluga sõbraks, toiduga tuttavaks” eestvedajad Laila Harjus, Anneli Kaljuste ja Maris Paomees, kes rääkisid nii Kasekese seltsingu tööst, projekti koostamisest kui ka retseptiraamatu valmimisest. Kõik sünnipäevalised said kaasa retseptiraamatu.

Valjala lasteaia direktor Marina Tamm kiitis südamlikult kõiki lasteaia töötajaid, kellel jätkub head tahet oma tööd teha. Samuti tänas ta lapsevanemaid usalduse eest, sest ilma nendeta poleks ju vaja ei lasteaednikke ega lasteaeda.

Fotol on Pöial-Liisi (Laura Korb, istub ees keskel) kurb, et peab Mutile mehele minema. Muti osas Riho Lember, Hiireemand on Elina Kurgpõld (vasakult esimene seljaga).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 380 korda, sh täna 1)