Ametikooli autotehnik kutsevõistlustel kolmas

Kuressaare ametikooli autotehniku eriala õpilane Magnus Kolla saavutas tihedas konkurentsis üleriigilistel kutsevõistlustel Valgas kolmanda koha. “Erialase matemaatika testis oli Magnus üks viiest maksimumpunktide saajast.
Ülejäänud ülesannetel ta ühtegi alavõitu ei saanud, kuid oli stabiilselt eesotsas,” ütles Magnuse juhendaja Margus Kivi.

Teine Kuressaare ametikooli esindanud õpilane Rene Maas saavutas kuuenda koha. Nii Rene kui ka Magnus õpivad kolmandal kursusel. Konkurents oli tihe: kui kolmandaks tulnud Magnus kogus seitsme võistlusülesandega kokku 202 punkti, siis Rene 198. Võitjaks kuulutati Raul Puul Valgamaa kutseõppekeskusest, kes kogus 215 punkti.

26.–27. märtsil Valga kutseõppekeskuses korraldatud võistlustel osales 16 õpilast üheteistkümnest Eesti ja ühest Läti ametikoolist. Võistlejail tuli läbida kaks erialatesti, erialase matemaatika test, vahetada rehv ja rooliots ning teha elektrilisi ja tehnilisi mõõtmisi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 324 korda, sh täna 1)