Sandra Kahu ja Kärt Männa – Eesti parim duett (2)

Sandra Kahu ja Kärt Männa Eesti parim duettMöödunud nädalavahetusel toimus Viljandi muusikakoolis III üleriigiline duettide konkurss, mis osutus saarlastele võidukaks. 

Ehkki saarlased noppisid väärt kohti konkursi kõigis vanuseastmetes, tuli kõige kõrgem koht Saaremaale 10.–12. klasside arvestuses, kus esikoha võitsid Kärt Männa ja Sandra Kahu, esitades Esperanza Spaldingi loo “Precious” (SÜG/ huvikool Inspira, juhendaja Pilvi Karu).

Viljandi muusikakooli laulustuudio Viva la Musica õpetaja Hedi-Kai Pai andmeil tuli Saaremaale samas vanuseastmes veel üks tubli koht – neljanda koha noppisid Grete Reinsoo ja Kristin Kurvits (Inspira, juhendajad Laine Lehto ja Tiit Paulus).

Ka kahes nooremas vanuseastmes said noored saarlased häid kohti.

4.–6. klasside arvestuses jäid mandrilt pärit duettidega IV–VII kohta jagama Kerstin Tang ja Jutta Loviisa Juht (SÜG/ huvikool Inspira, juhendaja Pilvi Karu).

7.–9. klasside arvestuses tulid kolmandale kohale Alice Berens ja Reet Koppel (Inspira, juhendaja Pilvi Karu).

Konkursist võttis osa 36 duetti üle Eesti. Võistlejaid oli tulnud Tallinna, Tartu, Põlva, Räpina, Viljandi, Pärnu, Kilingi-Nõmme, Kuressaare, Tõrva, Tarvastu, Türi ja Ülenurme muusikakoolidest, laulustuudiotest, gümnaasiumidest ja põhikoolidest.

Lauljaid hindas professionaalne žürii koosseisus Eve Viilup, Thea Paluoja, Mare Väljataga ja Tauno Aints. Konkurss toimus kolmes vanusegrupis üldhariduskooli klasside kategooriates: 4.–6. klass, 7.–9. klass ja 10.–12. klass.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 662 korda, sh täna 1)