EKSPERIMENT: nädal ilma virtuaaleluta

EKSPERIMENT nädal ilma virtuaaleluta

VALGE VARES: Tänapäeval on tõesti juba nii, et kui sind pole Facebookis, pole sind olemaski. Krete Sema tundis seda omal nahal. Foto: Sander Ilvest

Päris-mina ei pea ennast tegelikult arvutisõltlaseks. Veedan oma õhtu küll suuresti arvutis, aga hea meelega läheksin õue jalutama, kui poleks nii krõbe külm, õpiksin, kui poleks koolist nii väsinud või… olgu, need on kõigest vabandused.
Vaatame tõele näkku, nädal ilma arvutisuhtluseta tuleb karm.

PÄEV 1: Läheb lahti!
Minu esimene päev väljalõigatuna maailmast ehk nädal aega Facebooki, Twitteri, MSN-i ja Skype’ita algab kohe varsti. Nendest kolme viimase puudumine oleks võimalik üliedukalt üle elada, kuid sellest esimesest kõikvõimsast ilmaolek teeb kogu eksperimendi parajaks proovikiviks. Laekuvad veel viimased teated, viimased postitused, viimased pildid ning siis jätangi hüvasti oma interneti-minaga.

On 4. märts kell 21.27: “Hüvasti, Facebook, järgmine teisipäev näeme!”

Krete Sema

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 568 korda, sh täna 1)