TÄIENDATUD: Jääpurjetajad ei leidnud jääd ka Lätist

Esmaspäeval Roomassaare lähedal algama pidanud Monotüüp XV klassi jääpurjetamise EM võistlused viidi ebasobivate  ilmastikutingimuste tõttu Lätisse. Võistlused sooviti maha pidada Liepaja järve jääl. Nüüd on selgunud, et ka Liepaja järve jää oli sula tõttu muutunud ohtlikuks ning jääpurjetajad siirdusid paremaid jääolusid otsima Poola, Gizycko järvele

Saaremaa lähistel sel nädalal toimuma pidanud võistlustele (lisaks EM-le ka Balti ja Euroopa karikavõisltused) sai saatuslikuks nädalavahetusel saarelt üles käinud suur lumesadu ja sellele järgnenud miinuskraadid  mis muutsid jääpurjetajatele võistlemise võimatuks. Seega võttis jääpurjetajate karavan suuna Lätti, teiste hulgas peaksid Lätis võistlustulle asuma ka Saaremaa meeste osalusega paatkonnad C5 (purjenumber) Meelis Saarlaid – Urmas Kruusmägi; C6 Veljo Heinmets – Andrias Sillaste; C7 Juhan Kolk – Andres Haavel; C8 Ants Haavel – Marko Pomerants; C12 Kaarel Trei – Peeter Heinmaa; C13 Ott Kolk – Rando Kesküla; C14 Indrek Aavik – Riho Leppik; C45 Priit Saarlaid – Taavi Välisson.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 828 korda, sh täna 1)