Saarte Kalanduses muudeti hindamiskomisjoni (4)

Reedesel MTÜ Saarte Kalandus üldkoosolekul muudeti projektitaotluste hindamiskomisjoni koosseisu.

MTÜ juhatuse esimehe Aarne Põlluääre sõnul tingis muutmise toetuse andmise tingimuste muudatus. Uus määruse muudatus näeb ette, et hindamiskomisjoni ei tohi kuuluda juhatuse liikmed. Seega tuli üldkoosolekul senine komisjon tagasi kutsuda ja valida uus koosseis, kuhu kuulub üheksa liiget ja kolm asendusliiget.

Uues hindamiskomisjonis on: Aado Keskpaik 93 häälega (kuulus hindamiskomisjoni ka enne), Eino Ruttu (varem asendusliige, nüüd põhiliige), Arne Salong, Elvi Viira (kuulus hindamiskomisjoni ka enne), Taimo Talk, Piret Pihel (kuulus hindamiskomisjoni ka enne), Elar Burk, Mart Undrest, Jüri Saar. Asendusliikmetena osutusid valituks Raul Paabu, Jaan Ärmus ja Targo Tiidussalu (oli asendusliige ka varem).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 653 korda, sh täna 1)