Mihkel Räim katkestas profidebüüdi

Neljapäeval Itaalias sõidetud künklikul ühepäevasõidul GP Città di Camaiore profina oma esimese stardi teinud Mihkel Räim finišisse ei jõudnud.

20 kilomeetrit enne 183 kilomeetri pikkuse sõidu lõppu purunes Itaalia klubi Amore & Vita värvides sõitva Mihkel Räime rattal rehv. Kuigi ta saavutas suhteliselt kiiresti uue jooksu, kukkusid ühe tõusu alguses kaks saarlase tiimikaaslast ja sõit oli tehtud.

“Suht jamps, oleksin tahtnud ikka nii maha jääda, et inisen, mitte kummi pärast,” oli Räim rahulolematu. “Eks ma oleks viimasel tõusul vahest jäänud, aga ikkagi. Muidu jalg oli suht hea ikka, tõusudel tunnen end tugevamana kui kunagi varem, olen vist juba progresseerunud.”

Tulevikku vaatab noor rattur siiski optimistlikult. “Kunagi ma veel võidan selle sõidu, sest tegelikult peaks see minu kondile sobima. Lihtsalt läheb aega veel, kannatust,” lausus Mihkel Räim.

Sõidu võitis Peter Sagan.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)