Lühidalt spordist

Volleneidudele pronksmedalid
Tütarlaste C-vanuseklassi Eesti võrkpallikarikavõistlustel sai  Saaremaa spordikool kolmanda koha. Esikoha võitis Kohila ja Viljandi oli teine.Pronksmedali saavutasid Saaremaa spordikooli tüdrukud, kes  võitsid 3.–4. koha mängus 2 : 0 (15, 11) Võru spordikooli. Saaremaa spordikooli tüdrukute võistkonnas mängisid Gerli Gull, Jane Treima, Daigi Lest, Brigita Tool, Anna-Marie Nurja, Tea Tambur, Kadri Aru, Helina Magus, Ketlin Mäeorg, Laura Maria Jõgi, Ly Holberg.Saaremaa spordikooli parimaks mängijaks valiti sel turniiril Gerli Gull.

Korvpallis mängiti veerandfinaalid
Maakonna korvpallimeistrivõistlustel mängiti nädalavahetusel veerandfinaalkohtumised.Paaris BC KäSa – Tesman võitis esimene laupäeval 88 : 85. Võitjate kasuks viskasid Taavi Mets ja Kalmer Vinter 18, kaotajatele Raigo Sooär 26 ja Karl Robert Kriis 25 punkti.Pühapäeval võitis BC Käsa 102 : 89, Taavi Mets viskas võitjatele 25, Raigo Sooär kaotajatele 26 punkti.Paaris Orissaare – Pihtla võitis esimene laupäeval 75 : 56. Orissaarele tõi Härmo Lambut parimana 21 punkti ja Pihtlale Heiko Jäe 24 punkti.Pühapäeval Orissaares mängitud kohtumise võitsid võõrustajad 72 : 51, Gert Kaldmäe viskas võitjatele 18 ja Andri Kasela kaotajatele 13 punkti.

Kuressaare talimängudel kolmas
Nädalavahetusel Võrus toimunud 12. Eestimaa talimängudel sai Kuressaare võistkond linnade I grupis kolmanda koha.
209 punktiga esikoha saanud Viljandile järgnesid Jõhvi 204 ja Kuressaare 191 punktiga. Maakondlikus arvestuses oli Saaremaa II grupis 8. ja valdadest Pöide II grupis 9.

Kuressaare Spordibaaside juhataja Kalev Kütt ütles, et Kuressaare võistkonna tulemusega on ta rahul, kuid maakondlik koht võinuks parem olla. “Selleks oleks pidanud oma võistkonnaga esindatud olema rohkem valdasid,” selgitas ta.
Saare maakonda esindasid 18 ujujat, 10 motokrossisõitjat, 11 suusaorienteerujat, 2 laskesuusatajat. Kuressaare oli esindatud korvpallis 13, suusatamises 19, males 6, kabes 5, lauatennises 5 ja mäesuusatamises 1 sportlasega.
Kalev Kütt tõdes, et tulevikus on võimalik tulemusi parandada, kaasates veelgi rohkem meie paremaid sportlasi. “Arenguruumi on,” märkis spordijuht.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 99 korda, sh täna 1)